background ui ui-2

Analiză nişă

Etapele de analiză presupun în primul rând să identificăm cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta și apoi să determinăm dificultatea acestora. Astfel putem găsi oportunități unde există un volum mare de căutări și un grad de competitivitate scăzut.

  • Analiza oportunităților de cuvinte cheie
  • verfiicare listare gm, stergere duplicate

optimizare google my business

Experții noștri vor curăța manual înregistrările dvs., vor crea liste de înaltă calitate și vor gestiona totul, astfel încât să vă puteți odihni ușor, știind că lista dvs. este organizată și optimizată.
  • optimizare detalii, poze, video, postari
  • optimizare raza vizibilitate.
  • curatare & optimizare citatii
  • creare citatii.

optimizare on-site local

Testarea accesibilității website-ului este prima prioritate a auditului SEO. În acest pas investigăm dacă există dificultăți de accesibilitate și indexare pentru motoarele de căutare și raportăm soluționarea acestora. De asemenea, realizând analiza tag-urilor HTML identificăm oportunități de optimizare a paginilor prin folosirea tag-urilor conform standardelor cerute de motoarele de căutare.

creare & optimizare citatii

Citatiile sunt un factor cheie în clasamentul căutărilor locale. Experții sunt de acord că citările reprezintă aproximativ 25% din toți factorii locali de clasificare. De aceea echipa noastra va efectua o verificare amanuntita astfel incat dvs aveti garantia ca informatiile sunt corecte si precise.

optimizare raza vizibilitate

Optimizam modul în care vă poziționați în diferite părți ale orașului. Scanam mai multe puncte la distanțe diferite de afacerea țintă ,le afișam simultan pe o hartă Google, apoi optimizam afacerea in functie de dificultate.

creare site responsive

Structura, conținutul și optimizarea site-ului dvs. web pot avea un impact semnificativ asupra clasamentelor dvs. in căutarea locala. Vom analiza site-ul dvs. pentru a identifica anumite probleme de optimizare și de conținut, apoi vom remedia aceste probleme
  • Optimizarea conținutului
  • Conversii de oportunități de optimizare
  • site prezentare sau magazin online responsive (Dispozitivele mobile)
  • viteza siteului, indexare, sitemap, schema

creare linkuri externe

Pentru o vizibilitate mai buna în căutarea locală, aveți nevoie de linkuri de calitate care să indice către site-ul dvs. web. De fapt, link-urile au fost cel mai evident și cel mai rapid factor de creștere în Analiza factorilor de căutare locală, în anul 2017. Problema este că obținerea legăturilor este unul dintre cele mai dificile aspecte ale căutării locale. Unde găsiți oportunitățile de legătură? Cum obții linkurile? Vom rezolva aceste probleme pentru dvs.

mentenanta & consultanta

Mentineti afacerea digitala sigura si actualizata in permanenta cu informatii la zi. Este important ca afacerea ta digitala sa se mentina actualizata, atat din privinta codului de programare si platformei pe care acestea au fost dezvoltate, dar si a continutului si materialelor vizuale, care de multe ori necesita o reimprospatare sau adaptare in functie de sezon.

Audit local de cautari

Obțineți sfatul SEO de care aveți nevoie pentru a vă căuta la nivel local. Dacă sunteți o afacere cu mai multe locații, adăugați mai multe puncte de lucru în cadrul aceluiași site pentru o sumă suplimentară, veți beneficia de un audit al listarii google al citatiilor si recenziilor.

CONTACTATI-NE

PENTRU ORICE INTREBARE.

Email

office@localmaps.ro


team

cosmin@localmaps.ro
andrei@localmaps.ro

Adresa

int. Tudor Stefan nr. 25
sector 1, Bucuresti

Telefon

+40 757 762 606